Kothar - Your reliable partner under pressure

Onze activiteiten

Kothar Ltd, opgericht in 2002, is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen, engineeren en produceren van hoogwaardige legeringproducten en componenten voor hogedrukreinigingsapparatuur.

 

Kothar begrijpt de eisen in prijs, kwaliteit en productgamma in de industriële reinigingssector. Dankzij een uitgebreide expertise in buitenlandse markten, distributie en productvoorraad, beschikt Kothar over de middelen om hoogkwalitatieve en gebruiksvriendelijke producten te leveren tegen een concurrerende prijs die nergens anders te vinden is.

De producten van Kothar zijn innovatief en bieden een uitzonderlijke flexibiliteit in workflow. Bovendien beschikt Kothar over het vermogen en de knowhow om op een snelle en efficiënte manier aangepaste producten en systemen te ontwikkelen. Kothar's team van experts is altijd beschikbaar voor elke behoefte van de klant.

 

Productie Technieken

"Van zeer eenvoudig tot zeer complex"

Kothar Ltd heeft de expertise, de middelen en de mankracht om elk idee van het ontwerpproces - via productie, testen en kwaliteitscontrole - naar de markt en de eindgebruiker te brengen. Sterke relaties met fabrieken en distributeurs geven Kothar de mogelijkheid om zich aan te passen aan de noden van de klant, alsook om een grote selectie van zijn eigen producten te gieten.

Kothar's partnerfabrieken bieden allemaal een grote verscheidenheid aan productietechnieken en -methoden. Deze methodes strekken zich uit over een breed productiespectrum. Kothar kan alles ontwerpen en produceren van zeer eenvoudige tot zeer complexe gelegeerde onderdelen en componenten. Alle Kothar producten worden gemaakt met de meest competitieve kostprijs en de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard in het achterhoofd.

 

 

Blijf op de hoogte van alle acties en nieuwigheden en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

V&V Groep logo
Adres

Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 Puurs-Sint-Amands-België

+32 (0) 470 57 76 93