Kwazar logo

 

Kwazar Corporation Sp. z o.o. is een van de toonaangevende kunststofverwerkers en fabrikant van sprayers in Polen.
Het machinepark, dat enorme productiemogelijkheden biedt, maakt Kwazar niet alleen tot een producent van eigen producten, maar ook tot een kunststofverwerkend platform met een enorm potentieel.

 

Dankzij het uitgebreide distributienetwerk bereiken de producten die onder het merk Kwazar worden vervaardigd vandaag de dag wereldwijd ongeveer 100 landen, waaronder Algerije, Engeland, Oostenrijk, Wit-Rusland, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, de Arabische Emiraten, Estland, Frankrijk, Spanje, Nederland, Canada, Colombia, Zuid-Korea, Litouwen, Letland, Mexico, Madagaskar, Duitsland, Rusland, Roemenië, Servië, Slowakije, Zweden, Oekraïne, evenals de VS en Italië.

 

Kwaliteit

In het productieproces besteden wij bijzondere aandacht aan kwaliteit en productietechniek. Dankzij goed ontworpen en zeer gedetailleerde procedures voor kwaliteitscontrole, zijn wij ervan overtuigd dat de markt producten zal vinden die zelfs de meest veeleisende klant tevreden zullen stellen.

De kwaliteit van onze producten wordt bevestigd door het ISO 9001: 2008-certificaat, maar vooral door de erkenning van onze klanten over de hele wereld.
 

Kwazar Cleaning pro+ logo

Cleaning PRO+

 

Cleaning Pro+ sproeiers zijn ontworpen om te werken met professionele chemicaliën die worden gebruikt bij het wassen van auto's, desinfectie, reinigingstoepassingen, enz.
Ze worden gekenmerkt door een verhoogde chemische weerstand.

 

Blijf op de hoogte van alle acties en nieuwigheden en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

V&V Groep logo
Adres

Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 Puurs-Sint-Amands-België

+32 (0) 470 57 76 93