Verzenden, Retourneren en Betalen

 

 • Bestelde onderdelen worden verstuurd nadat de betaling bij ons binnen is tenzij anders overeengekomen. 
 • De levertijd is afhankelijk van de voorraad maar zal telkens doorgemaild worden.
 • Indien de onderdelen niet in voorraad zitten bij ons en ook niet in voorraad bij onze leverancier, kan het gebeuren dat de levertijd langer is, afhankelijk van onze leverancier. Daarvan wordt u dan op de hoogte gebracht telefonisch of via mail.
 • Alle goederen worden voor vertrek gecontroleerd op schade, breuk en werking van het goed.
 • Indien er toch schade zou zijn aan het goed, gelieve dan contact op te nemen met ons. Indien het een garantiegeval betreft, wordt dit goed vervangen in zo verre dat het aan de garantievoorwaarde voldoet van onze leveranciers en na overleg met onze leverancier. Wij zijn niet verantwoordelijk voor goederen die door de klant zelf verkeerd besteld werden. In geval van twijfel, gelieve contact op te nemen met ons voordat u de bestelling plaatst.
 • Bij afhaling van de goederen op de zaak, betaalt u geen verzendkosten. Indien u wenst af te halen, krijgt u telefonisch of via mail bericht van ons of uw bestelling voorradig is bij ons of als uw bestelling bij ons aankomt.
 • Alle leveringen zijn af magazijn , verzendkosten worden in rekening gebracht volgens een vast tarief per bestelling en te verzenden naar één adres. Wij leveren via een vervoerder die het meest efficiënt is. Expresse en spoedleveringen hebben een toeslag , deze kosten kan u navragen bij onze afdeling verkoop , de kosten daarvan zijn altijd voor rekening van de opdrachtgever en worden door ons netto - netto doorberekend. Expresse leveringen moeten schriftelijk akkoord verklaard worden door de opdrachtgever.  
 • Verzendkosten omvatten de verzendkosten, verpakkingskosten en de handeling kosten. 
 • De verzendkosten voor een bestelling die verstuurd word binnen België bedraagt € 15,-
 • De verzendkosten voor een bestelling verstuurd naar Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië, Denemarken en of Oostenrijk bedraagt €25 (Met uitzondering van chemie)
 • Verzendkosten voor andere landen op aanvraag

 

Verlies of beschadiging bij transport

Conform de wet op de handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld product ten laste van de verkoper. 
Eventuele schade dient steeds bij ontvangst van de goederen op de transportdocumenten genoteerd te worden.
Zo niet kan er geen sprake zijn van terugname of vervanging van de goederen. 
Bij ondertekening van de ontvangstnota verklaart de klant akkoord te zijn met de staat waarin hij de goederen ontvangt.


Prijs

De vermelde prijzen en eventuele promoties zijn enkel geldig op moment van verschijning op de site. 
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendingskosten.
Alle prijzen op onze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele druk/zet fouten 


Beperking van aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd. 
V&V Groep levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn.
Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal V&V Groep de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten. V&V kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. 
Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren. 
De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. V&V Groep geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website. V&V Groep  kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker. De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen.
Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. V&V Groep verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.


Openingstijden telefonische helpdesk

Tijdens overige uren kunt u ons altijd een e-mail sturen.
maandag8:45 - 12:00    13:00 - 17:00
dinsdag    8:45 - 12:00    13:00 - 17:00
woensdag    8:45 - 12:00    13:00 - 17:00
donderdag    8:45 - 12:00    13:00 - 17:00
vrijdag    8:45 - 12:00    13:00 - 17:00
zaterdag    8:45 - 12:00    13:00 - 17:00
zondag    Gesloten
 

Blijf op de hoogte van alle acties en nieuwigheden en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

V&V Groep logo
Adres

Brabantstraat 12 - Industriezone 404
2870 Puurs-Sint-Amands-België

+32 (0) 470 57 76 93